Coachingtraject

1 op 1 online begeleiding

Wil jij dat ik jou persoonlijk op weg help naar een gezondere leefstijl, betere hormoonbalans en meer vitaliteit?

Ik (Ralph Moorman) ben jouw coach en samen maken we er een succesvol coachingtraject van. Gedurende 2 maanden gaan we geheel online (beeldbellend ongeveer 90min) werken aan jouw gezondheid.

Na onze kennismaking ben ik benieuwd wat jouw doelstellingen zijn zodat we beide weten wat ons streven is. Dan volgt er een hormonale anamnese, ofwel het consult waarbij ik aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en symptomen checklist kan opmerken welke hormonen er onderling uit balans zijn. Aan de hand van deze analyse stellen we een eerste plan van aanpak op die ik gelijk met je doorneem en achteraf naar je mail.

Vervolgens ga je 4 weken zelf aan de slag met de eerste tips die ik je gegeven heb. Ter ondersteuning krijg je het 4 weekse online begeleidingsprogramma ‘ Hormoonfactor Kickstart’  waarbij je iedere dag een kleine opdracht krijgt, als zijnde een reminder aan ons traject. Je kan me tussendoor ook altijd mailen als je ergens tegenaan loopt.

Na 4 weken beeldbellen we weer (ongeveer 45 minuten) en bespreken we jouw voortgang. Wellicht zit je vol met vragen en loop je tegen uitdagingen aan. Ik beantwoord jouw vragen, samen brainstormen we over je uitdagingen, we finetunen vervolgens het plan van aanpak en je kan weer 4 weken vooruit.

Gedurende week 5 tot en met 8 zullen de basisaanpassingen in je levensstijl een herhaling zijn van de eerste 4 weken. En herhaling is goed want die basis is 80% van het lange termijn resultaat. Onze finetuning van het plan van aanpak is die overige 20%. En wat betreft de 4-weekse Kickstart? Begin gewoon weer bij week 1 om je nieuwe gezonde gedrag nog beter te verankeren. Ook dat is een mooie herhaling.

Na 8 weken hebben we een 3e contactmoment (ongeveer 45 minuten). In principe ook gelijk onze laatste. Wederom kan je mij al jouw vragen stellen, brainstormen we over je uitdagingen en finetunen we het plan van aanpak. Maar daarna ga je helemaal zelf aan de slag, en dat kun je tegen die tijd ook! Natuurlijk kan je me in de toekomst altijd mailen als je een vraagje heb, geen enkel probleem 🙂

Graag ga ik samen met jou aan de slag om jouw doelstellingen te bereiken én het resultaat te behouden. Zullen we?

Bekend van:

Voor wie?

Zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Iedereen met hormoongerelateerde klachten is welkom!  Welke klachten dit kunnen zijn…

"

Heb jij begeleiding nodig bij het bereiken van jouw doel?

1 op 1 begeleiding

Details

Interesse?

Stuur me even een mail. Dan maken we snel kennis!
Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders