Coachingtraject

1 op 1 online begeleiding

Wil jij dat ik jou persoonlijk op weg help naar een gezondere leefstijl, betere hormoonbalans en meer vitaliteit?

Ik (Ralph Moorman zelf) ben jouw coach en samen gaan we aan de slag. In dit persoonlijke coachtraject gaan we geheel online (beeld bellend) werken aan jouw gezondheid.

Ik het consult (Zoom sessie van ca 90 minuten) wil ik na onze kennismaking je doelstellingen en motivatie duidelijk in kaart brengen. Zo weet ik wat je graag wil en wat je er voor over hebt om de doelen te behalen. Hoe gemotiveerder je bent, hoe hoger we de lat kunnen leggen uiteraard. Dan volgt er een hormonale anamnese, waarbij ik aan de hand van symptomen en mogelijke oorzaken kan achterhalen welke hormonen er niet optimaal in balans zijn. Hierna volgt een uitgebreide leefstijl analyse waarbij de belangrijkste aandachtspunten op het gebied van voeding, training, stress en mentaal zichtbaar worden. Aan de hand van deze analyse stellen we een plan van aanpak op die ik gelijk met je doorneem en achteraf naar je mail (samenvatting en actieplan).

Vervolgens ga je 4 weken zelf aan de slag met de eerste tips die ik je gegeven heb. Ter ondersteuning krijg je het 4 weekse online begeleidingsprogramma ‘ Hormoonfactor Kickstart’  waarbij je iedere dag een kleine opdracht krijgt, als zijnde een reminder aan ons traject. Je kan me tussendoor mailen als je ergens tegenaan loopt.

Na 4 weken mail je mij jouw voortgang. Wellicht zit je vol met vragen en loop je tegen uitdagingen aan. Ik beantwoord jouw vragen en we finetunen vervolgens het plan van aanpak.

Daarna ga je helemaal zelf aan de slag, en als het goed is kun je dat tegen die tijd ook! Natuurlijk kan je me in de toekomst altijd mailen als je een vraagje heb, geen enkel probleem 🙂

Graag ga ik samen met jou aan de slag om jouw doelstellingen te bereiken én het resultaat te behouden. Zullen we?

Details

Bekend van:

Voor wie?

Zowel mannen als vrouwen, jong en oud. Iedereen met hormoongerelateerde klachten is welkom!  Welke klachten dit kunnen zijn…

"

Heb jij begeleiding nodig bij het bereiken van jouw doel?

1 op 1 begeleiding

Details

Interesse?

Stuur me even een mail. Dan maken we snel kennis!
Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders