Ralph Moorman - Hormoonfactor

Boek de testofactor

De testofactor (Boek)

Over hormoonbalans voor vrouwen is al veel bekend, maar hoe zit het met hormoonbalans voor mannen? Daar gaat dit ultieme handboek voor mannen over! Je leert alles over het belang van testosteron en andere hormonen voor je gezondheid.

Goed boek om te lezen! Het is op handige wijze beschreven zodat je de theorie makkelijk in de praktijk toe kan toepassen.

5/5

Ik was heel benieuwd en keek erg uit naar dit boek. Besteld, en binnen 2 dagen had ik hem uit gelezen. Wat wordt er in het boek veel informatie gegeven over mannenklachten. Ook een mega man trainingsschema wordt gedeeld met de lezer. De nieuwe bijbel voor mannen! Bedankt Ralph en Pim voor dit geweldige boek.

5/5

Gegevens

Jouw producten

Product
Kwantiteit
Prijs
Boek de testofactor
Boek De testofactor
Auteur: Ralph Moorman & Pim Christiaans | Levertijd: 1 dag
+
24.95

Samenvatting

Product Subtotaal
Boek De testofactor  × 1 24.95
Subtotaal 24.95
Totaal 24.95 (inclusief 2.06 9% BTW)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders
Bestelling verzonden
Speciale aanbieding
Bestelbewijs

{first_name}, je bestelling is bijna afgerond...

Wil je hulp/ praktisch aan de slag? Bekijk dit aanvullende aanbod:

Productnaam

62.45
Voeg het boek De hormoonfactor (40.000 keer verkocht) + De Kickstart (1 maand online begeleiding) toe aan je bestelling. De ideale combi om goed resultaat te behalen! T.w.v €75 nu voor €62,45