Ralph Moorman - Hormoonfactor

Boek hormoonbalans voor vrouwen

Hormoonbalans voor vrouwen

PMS, moeilijk zwanger worden en overgangsproblemen zijn het gevolg van een verstoord hormoonbalans. Artsen schrijven vaak medicijnen voor. Symptoombestrijding resulteert echter meestal in het terugkeren ervan. In dit super praktische boek lees je de diepere oorzaken, symptomen én oplossingen, zodat jonge én oudere vrouwen deze klachten bij de wortels kunnen aanpakken.

Dit boek is een echte aanrader voor vrouwen. Duidelijke informatie over welke hormonen wat in je (vrouwen) lijf doen in duidelijke taal. Leerzaam en informatief. Makkelijk om te lezen voor iedereen.

5/5

Helder en duidelijke uitleg over kwaaltjes waar de huisarts je niet mee kan helpen. Door voeding weer in balans en de medicijnen een stap voor zijn! De expertise van een vrouwenarts en voedingsdeskundige is een zeer gedegen combinatie!

4/5

Gegevens

Jouw producten

Product
Kwantiteit
Prijs
Boek Hormoonbalans voor vrouwen
Ruim 17.000 tevreden vrouwen gingen je voor – in het eerste jaar!
+
24.95

Samenvatting

Product Subtotaal
Boek Hormoonbalans voor vrouwen  × 1 24.95
Subtotaal 24.95
Totaal 24.95 (inclusief 2.06 9% BTW)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders
Bestelling verzonden
Speciale aanbieding
Bestelbewijs

{first_name}, je bestelling is bijna afgerond...

Wil je hulp/ praktisch aan de slag? Bekijk dit aanvullende aanbod:

Productnaam

62.45
Voeg het boek De hormoonfactor (40.000 keer verkocht) + De Kickstart (1 maand online begeleiding) toe aan je bestelling. De ideale combi om goed resultaat te behalen! T.w.v €75 nu voor €62,45