Ralph Moorman - Hormoonfactor

Gaaf boek de boodschappencoach

De Boodschappencoach Boek

Vul jij je boodschappenkar ook op de automatische piloot? Zonder na te denken over de betekenis van E-nummers of de betrouwbaarheid van keurmerken? In dit boek vertel ik welke levensmiddelen jouw gezondheid kunnen verbeteren en schaden.

Handige gids om in de supermarkt erbij te hebben. Een garantie voor gezonde aankopen!

5/5

To the point, handige overzichten, interessante weetjes! eindelijk duidelijkheid over gezonde en gezonde supermarktvoeding.

5/5

Gegevens

Jouw producten

Product
Kwantiteit
Prijs
Gaaf boek de boodschappencoach
Boek De boodschappencoach
Meer dan 20.000 exemplaren verkocht.
+
21.00

Samenvatting

Product Subtotaal
Boek De boodschappencoach  × 1 21.00
Subtotaal 21.00
Totaal 21.00 (inclusief 1.73 9% BTW)
Optimaal kunnen helpen om gewicht en vet te verliezen door slimme productkeuzes? Makkelijk toepasbare tools aanleren naar blijvende gezonde gedragsverandering? Helpen om een duidelijk beeld te krijgen van de supermarkt jungle zodat je betere keuzes maakt? Dan is deze cursus over supermarktvoeding echt iets voor jou! Ik geef je de basiskennis over voeding en ik ga dieper in op dé 5 criteria van productbeoordeling. Daarna gaan we samen op supermarktsafari en vertel ik je de ins en outs van alle afdelingen in de supermarkt. €499 incl BTW.
Toevoegen
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders