De hormoonfactor 2: Hormoonbalans voor vrouwen

Hormoonbalans voor vrouwen (Boek)

24,95 euro | Auteur: Ralph Moorman, Barbara Havenith | Levertijd: 1 dag
PMS, moeilijk zwanger worden en overgangsproblemen zijn het gevolg van een verstoord hormoonbalans. Artsen schrijven vaak medicijnen voor. Symptoombestrijding resulteert echter meestal in het terugkeren ervan. In dit super praktische boek lees je de diepere oorzaken, symptomen én oplossingen, zodat jonge én oudere vrouwen deze klachten bij de wortels kunnen aanpakken.

Specificaties

Omschrijving

Iedere vrouw kent de soms genadeloze invloed van weerspannige hormonen. Een verstoorde hormoonhuishouding kan klachten en ziekten op allerlei vlakken veroorzaken. Zowel fysiek als mentaal. In Hormoonbalans voor vrouwen nemen wij 40 veelvoorkomende klachten en ziekten onder de loep: acne, overgangsklachten, zwangerschapsproblemen, pijn bij het vrijen, PMS, depressie, vaginale schimmelinfecties, cellulite, afwijkende uitstrijkjes, borstkanker, bovenmatig haarverlies en meer.

Wij zoeken de diepere oorzaak, en leggen uit hoe je deze klachten zelf kunt aanpakken. Zo kom je er écht van af. Want het fijne is: je kunt veel meer doen dan je denkt. Of dan de meeste artsen denken. Je kunt namelijk zelf je hormonen weer in balans brengen met o.a. gezonde voeding, beweging, stressvermindering en voedingssupplementen. Sterker nog, in veel gevallen maakt een verandering in de leefstijl medicatie overbodig.

In Hormoonbalans voor vrouwen lees je hoe je dat zo eenvoudig mogelijk kunt bereiken. Wat kun je beter wel of juist niet eten? Welke supplementen kunnen helpen? En welke vormen van beweging en sport? Concrete tips, helder advies en veel voer (letterlijk en figuurlijk) om over na te denken, brengen je hormonen terug in balans. Vaak zonder tussenkomst van medicijnen. En dat voelt gezonder, natuurlijker, energieker en gelukkiger.

Uniek aan het boek is de dubbele aanpak die veel verder gaat dan alleen de medische: een arts én een coach op het gebied van voeding en leefstijl hebben hun krachten en kennis gebundeld. Dit boek is daar het resultaat van. De auteurs van het boek, ir. Ralph Moorman en drs. Barbara Havenith, hebben beiden jarenlang kennis verzameld en ervaring opgedaan op dit specifieke kennisgebied. Ralph Moorman is levensmiddelentechnoloog en gezondheidscoach. Barbara Havenith is gynaecoloog en vrouwenarts.

Ralph Moorman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches