De testofactor

testo factor

De testofactor (Boek)

24,95 euro | Auteur: Ralph Moorman & Pim Christiaans | Levertijd: 1 dag
Over hormoonbalans voor vrouwen is al veel bekend, maar hoe zit het met hormoonbalans voor mannen? Daar gaat dit dit ultieme handboek voor mannen over! In dit boek leer je alles over het belang van testosteron en andere hormonen voor je gezondheid.

Specificaties

Omschrijving

Voor veel mannen is het even wennen aan het idee, maar volgens recente medische inzichten is het een feit waar niemand omheen kan: Of het nou gaat over gewicht, geheugen, seksdrive, spierkracht, energie of humeur, ook elke man staat van top tot teen onder invloed van zijn hormonen. Daarom biedt ‘De testofactor’ een complete aanpak voor de man om op natuurlijke wijze testosteron te boosten en andere hormonen beter op elkaar af te stemmen. Hierdoor wordt hij scherper, strakker, sterker en fitter. Zelfs zijn daadkracht en stressbestendigheid kunnen toenemen.

Testosteron, het mannenhormoon bij uitstek, krijgt veel aandacht in ‘De testofactor’. Het geslachtshormoon is vooral bekend vanwege de invloed op seksdrive en agressie, maar het speelt ook een grote rol in gezondheid en geestelijk welbevinden. Zo beschermt testosteron de man tegen hart- en vaatziekten, botontkalking, dementie en depressie.

Met een betere hormoonbalans kunnen tal van mannenproblemen verdwijnen. In ‘De testofactor’ worden oplossingen geboden voor 23 typische mannenklachten. Denk aan prostaatvergroting, kaalheid en buikvet, maar ook aan taboeproblemen als voortijdig klaarkomen, erectieverlies en onzekerheid over het formaat van het geslacht.

Ralph Moorman draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches