Ultra gezonde voeding

Ralph & Jane

Waarom bewustzijn niet genoeg is

Waarom hebben nog zoveel mensen een buikje? Waarom strugglen we massaal met energiedips? En waar komen die vage kwaaltjes vandaan?

Motivatie, bewustzijn en zélfs het kopen van de ‘betere’ producten in de supermarkt lijkt niet langer voldoende. Aan de ene kant is er ons intrinsieke wens om te veranderen, maar aan de andere kant is er de extrinsieke verleiding.

We leven met een duur woord in een obesogene omgeving, wat inhoudt dat wilskracht niet voldoende is om ons in te dammen tegen zoveel verleiding en misleiding. Want zelfs als we dénken dat we een goed product kopen, dan komen we vaak bedrogen thuis.

Ralph & Jane is een ultra gezond merk dat wel (h)eerlijk en transparant is!

Waarom Ralph & Jane?

…Bent onderweg naar huis, er staat file, en je krijgt trek… In het benzinestation is niets gezonds te vinden om de trek te stillen…

…Wil een gezonde maaltijd klaarmaken op een drukke dag, maar de bereidingstijd is drie keer zo lang als een kant-en-klare maaltijd…

…Hebt zin in wat lekkers, maar een gezond alternatief smaakt lang niet zo goed als een ongezonde snack…

…In de bedrijfskantine kun je wel voor gezonde salades kiezen, maar ze zijn zo karig dat je na een uur alweer trek hebt. En dan heeft je collega ook nog taart meegebracht…

…Je lijf verdraagt gluten, melkeiwit of melksuiker niet goed, en het zit bijna overal in…

…Maar ook lekker voor in de lunchbox mee naar school voor de kids, voor jezelf mee naar het werk of als brandstof voor een lekkere work-out…

Dit zijn stuk voor stuk voorbeelden waar velen zich in zullen herkennen. Ralph & Jane wil producten bieden die uitkomst bieden in deze situaties.

Ralph & Jane

Wie zijn Ralph & Jane?

Het merk Ralph & Jane is een versmelting van twee werelden. Alle producten voldoen aan de eisen van zowel de allerfanatiekste ‘Ralphen’ en de meest drukbezette ‘Janes’.

Ralph is de tarzan van de gezondheidswereld.Tijdens zijn studie levensmiddelentechnologie aan de Wageningen Universiteit en daarna heeft hij de supermarktjungle helemaal uitgekamd. Als boodschappencoach geeft hij zelfs safari’s in de supermarkt om mensen de weg naar de gezondste producten te wijzen langs alle gevaren en verlokkingen. Zo werkt hij mee aan het vergroten van het bewustzijn over en de vraag naar gezondere producten. Dit is echter voor Ralph niet genoeg. Hij wil ook aan de aanbodkant zijn steentje als levensmiddelentechnoloog bijdragen met het merk Ralph & Jane. Voor Ralph blijft het zeker niet alleen bij het adviseren van anderen over gezondheid, maar hij voegt de daad bij zijn woord om ook zelf ultra-fit te kunnen zijn en te blijven.

Janneke ofwel ‘Jane’ is de daadkrachtige multitasker. Zij is zowel drukke zakenvrouw als moeder en dat is niet altijd even makkelijk te combineren met een gezonde voeding en leefstijl. Daarom is ze altijd op zoek naar goede, lekkere en ‘echt’ eerlijke producten met een hoge ‘gemaksfactor’ om haar en haar gezin gezond te voeden. Al vele jaren valt het haar op dat er op dit gebied ontzettend veel te winnen valt. Daarom wil Janneke alle andere ‘Janes’ helpen met nieuwe oplossingen en producten.

Het merk Ralph & Jane is een versmelting van twee werelden. Alle producten voldoen aan de eisen van zowel de allerfanatiekste ‘Ralphen’ en de meest drukbezette ‘Janes’.

Wat beloven we je?

Ralph & Jane producten zullen meer voedingswaarde hebben, een betere verzadiging bieden, meer rekening houden met meest voorkomende voedselovergevoeligheden (gluten, lactose, caseïne), de bloedsuiker niet te snel laten stijgen en een positiever effect op de darmflora geven dan de bestaande producten in dezelfde categorieën.

Ofwel: ze krijgen het ‘Inspired by Ralph Moorman’ label!

Wat zit er dan precies in?

Teff: Komt van een vaste partner in Afrika. Boeren maken speciaal deze kwaliteit (ruwe) teff voor ons. Deze wordt in Nederland verwerkt naar maatstaf van Ralph. Hiermee krijgen de boeren een zekerheid op afzet en dus ook op inkomen.

Teff is voor de natuur een “opluchting”. Letterlijk brengt de teff stikstof in de grond en blijven de wortels zitten. Teff wordt vaak gebruikt als wisselteelt gewas nadat de bodem na intensievere gewassen als aardappelen of mais is uitgeput. Het is een natuurlijk fertilizer. Goed voor de natuur (dus ook de boer) en goed voor ons!

Wat maakt deze mixen extra bijzonder?

Uiteraard voldoen de Ralph & Jane producten aan mijn strenge richtlijnen, maar er is nog een extra voordeel voor onze gezondheid bij de Power Pancake Mix en de (W)Healthy Wondermix. Ze zijn namelijk zeer rijk aan resistent zetmeel. Resistent zetmeel is een ‘prebioticum’, met andere woorden een voedingsbodem voor de goede darmbacteriën. Zo kun je dus je darmflora verbeteren door heerlijke pannenkoeken, wraps, wafels, muffins en nog veel meer lekkers te eten.

Daarnaast zijn we trots dat we het officiele glutenvrij logo mogen dragen.

16 heerlijke recepten met deze 2 mixen

Power Pancake Mix

√ Ingrediënten: Teff meel, Bio boekweit meel, Bio groene bakbananen meel

√  Voedingswaarden: Energie 1457/348,6 kj/kcal, Vetten 2,1 g (waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g), Koolhydraten 76,3 g (waarvan suikers 0,1 g), Eiwitten 10,5 g, Zout 1,1 g, Vezels 18 g, Resistent zetmeel 18,1 g

√  Bereiding: 100g meel + 1 ei + 200ml water, melk of melkvervanger: Goed voor 2 a 3 Power Pancakes

√  Natuurlijk, Vega vriendelijk, Biedt langdurige verzadiging (stilt de trek)

√  Vezelrijk, Bron van eiwit, Geen toegevoegde suikers, Rijk aan resistent zetmeel!

Power Pancake Mix

√  Ingrediënten: Teff meel, Bio boekweit meel, Bio groene bakbananen meel

√ Voedingswaarden: Energie 1457/348,6 kj/kcal, Vetten 2,1 g (waarvan verzadigde vetzuren 0,5 g), Koolhydraten 76,3 g (waarvan suikers 0,1 g), Eiwitten 10,5 g, Zout 1,1 g, Vezels 18 g, Resistent zetmeel 18,1 g

√ Bereiding: 100g meel + 1 ei + 200ml water, melk of melkvervanger: Goed voor 2 a 3 Power Pancakes

√ Natuurlijk, Vega vriendelijk, Biedt langdurige verzadiging (stilt de trek)

√ Vezelrijk, Bron van eiwit, Geen toegevoegde suikers, Rijk aan resistent zetmeel!

Bestellen? Kies je webshop!

Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders