Opleiding
Trainer Hormoonfactor

Ruim 750 tevreden cursisten gingen je voor

Organisatie door Sonnevelt (Beste Opleider van NL 2014, 2015 en 2016)

Beoordelingscijfer: 8,6 (meer dan 750 stemmen)

Bekend van
referenties-ralph-moorman-1
referenties-ralph-moorman-2

Voor wie?

Voor iedereen die veel met voeding en/of sport bezig is: diëtisten, voedingsdeskundigen, personal trainers, orthomoleculair therapeuten enzovoort.

Gezondheids advies geven

En je cliënten nóg
beter coachen, begeleiden en motiveren.

Eigen praktijk openen

En hebt een erkend diploma nodig dat nieuwe cliënten overtuigt tot inschrijving

 

Jezelf onderscheiden

Door deze unieke Hormoonfactor-methode te integreren in je huidige aanpak.

Carolien van de Kamp, businesscoach

“Ik heb lang met mijn uiterlijke onzekerheden rondgelopen. Een chronische huidziekte en Google kwamen uit bij Ralph Moorman. De opleiding Trainer hormoonfactor leek mij geschikt om te volgen, zodat ik het disfunctioneren van mijn lichaam beter zou gaan begrijpen. Wat ik nooit had kunnen voorzien was het enorme enthousiasme waarmee de verschillende docenten voor de klas staan. De deskundigheid, moeilijkheid en expertise die aan deze opleiding vaststaan en als laatste de magische klas, waar ik twee jaar na dato nog zo’n goed contact mee heb. De collega’s staan voor je klaar, vullen aan en leggen uit. Inmiddels heb ik zelf een succesvol online programma staan door deze stap te hebben gezet.”

Leen Pairon, voedingscoach

“De opleiding Trainer Hormoonfactor loste mijn verwachtingen ruimschoots in. Ik vond het interessant dat er naast de theorie rond het hormonale systeem en voeding ook aandacht was voor training, coaching naar gedragsverandering, spijsvertering en zelfs de psychologie van het eetgedrag. Bovendien slaagden de docenten erin om de leerstof toegankelijk te maken en op een boeiende manier over te brengen. Het is best een pittige opleiding. De leerstof is uitgebreid en het niveau is hoog, dus het vraagt wat inzet om dat alles binnen die tijdspanne van enkele maanden te beheersen. Maar je expertise gaat er zo’n korte tijd wel sterk op vooruit en je bent meteen klaar om het in de praktijk te gaan toepassen.”


Sonnevelt, opleiders voor vitaal leven, is marktleider in opleidingen op het gebied van vitaliteit en gezond leven. Én de enige Nederlandse opleider met een SNRO systeemaccreditatie, het NRTO-keurmerk én al 3 jaar op rij winnaar van de publieksprijs ‘Beste Opleider van Nederland’. Per 1 september 2016 is de opleiding Trainer Hormoonfactor (20 EC punten) op HBO-niveau geaccrediteerd.

Inspired by
inspired-by-ralph-moorman-logos

Interesse?

Belangrijk: de opleiding tot Trainer Hormoonfactor is doorgaans weken tot maanden van tevoren volgeboekt. Hoe eerder je dus reageert, hoe eerder je op de lijst staat en hoe eerder je jouw opleiding volgt.

Vragen? Neem gerust contact op met het secretariaat van Sonnevelt Opleidingen: info@sonneveltopleidingen.nl / 0418 – 515782.