voor bedrijven

Workshop/ lezing

Organiseer je een congres, symposium, debat of bedrijfs­­evenement?

En, je zoekt een spreker die een boeiende workshop/ lezing geeft over gezonde voeding of het oplossen van hormoonklachten? Gevonden!

Ik geef interactieve workshops/ lezingen met veel ruimte voor vragen/ brainstorm. Pas mijn tone of voice en inhoudelijke niveau aan het publiek aan én houd rekening met de wensen vanuit de organisatie. 

Voeding, slaap, stress, beweging i.r.t. hormonen

Met een goede mindset én strategie op het gebied van de hierboven opgesomde 4 leefstijlpijlers bereik jij een goed hormonaal evenwicht, een gezond gewicht, meer energie en nog een mooie huid ook. En dit wil helemaal niet zeggen dat je dan op een zwaar rantsoen zou moeten, of je leefstijl 180 graden om moet gooien. Stap voor stap kun je op zoek naar jouw ideale balans die je blijvend kunt volhouden. Hoe je dit doet, daar gaat deze workshop over. Je persoonlijke actieplan kun je vervolgens direct implementeren.

Optioneel kan het onderwerp: “Vol energie door je nachtdienst (24-uurs bedrijven)” aangevuld worden.

Schoonheid van binnenuit en buitenaf

Gericht op het verminderen van verschillende huidklachten door het aanpassen van je leefstijl. Belangrijke onderwerpen zijn glycatie, ontstekingen, hormonale disbalansen en oxidatie (suikerschade). Het bijzondere aan deze workshop is dat Mari van de Ven daarnaast vertelt over ‘schoonheid van buitenaf’. Hij geeft interessante haar én make-up tips en tricks en geeft antwoord op alle prangende vragen.  Lees ook eens het interview met Mari.

De invloed van hormonen op je tandvlees

Gericht op de tanden, het tandvlees en de mond als spiegel van gezondheid. Belangrijke onderwerpen zijn de invloed van voeding en leefstijl op je hormonen, de invloed van hormonen op het gebit en de mond (en vise versa), de invloed van voeding, darmwerking en leefstijl op ontstekingen zoals gingivitis en parodontitis.

Ga mee op Supermarktsafari

Vruchtendrank waar nauwelijks een vrucht aan te pas is gekomen, ‘light-producten’ waar je dik van wordt, saus met schadelijke toevoegingen: de supermarkt ligt vol levensmiddelen die de gezondheid kunnen schaden. De informatie op de etiketten zet je al snel op het verkeerde been. Gelukkig zijn er ook gezonde, schone en ‘eerlijke’ producten in de schappen te vinden – als je weet waar je op moet letten.

Hormoonbalans voor vrouwen

Veel hormonale klachten kan je verminderen of zelfs oplossen door het aanpassen van je leefstijl. In samenwerking met de arts kunnen in sommige gevallen naar verloop van tijd zelfs medicijnen verminderd worden.
De meest voorkomende vrouwenklachten behandelt Ralph en jij hebt veel ruimte voor het stellen van jouw prangende vraag.

testosteronfactor, alleen voor mannen

Veel hormonale klachten kan je verminderen of zelfs oplossen door het aanpassen van je leefstijl. In samenwerking met de arts kunnen in sommige gevallen naar verloop van tijd zelfs medicijnen verminderd worden.
De meest voorkomende mannenklachten behandelt Ralph en jij hebt veel ruimte voor het stellen van jouw prangende vraag.

De diepte in

Alle workshops kunnen naar jouw wens tailormade gemaakt worden. Ralph kan zover de diepte in gaan als gewenst. Hij spreekt zowel voor mensen die voor het eerst een stap nemen naar een gezondere levensstijl als voor artsen met een specifiek hormonaal onderwerp.

poster-ralph-moorman-1440-1

Bekend van:

"

Beschikbaarheid?

Mijn agenda vult zich doorgaans vrij rap. Geef me daarom tijdig je data door. Dan reserveer ik deze dag direct voor je.

Interesse?

Investeren in gezondheid en vitaliteit verdient zichzelf ruimschoots terug.

Wil je mij inhuren als spreker voor je congres, symposium of bedrijfsevenement? Vraag direct een offerte aan. Geheel vrijblijvend, uiteraard.

Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders