Personal Training

in Amsterdam

Wil jij afvallen of juist aankomen? Meer energie, kracht, spieren en uithoudingsvermogen? 1 op 1 coaching in plaats van zelf het wiel uitvinden? Eindelijk die stok achter de deur?

Ik ben jouw personal coach en samen maken we er een succesvol coaching traject van. Voorafgaand aan de samenwerking krijg je van mij een hormoonanalyse aan de hand van een uitgebreide vragenlijst. Zodoende kom ik erachter welke hormonen er uit balans zijn. Vervolgens leggen we jouw doelstellingen ernaast en stellen we een plan op. Het liefst doe ik krachttraining met mijn cliënten die ik soms aanvul met korte interval cardiosessies, omdat dit voor veel doelstellingen de meest efficiënte methode is. Uiteraard staat resultaat voorop, maar daarnaast laat ik ook graag zien dat hard trainen leuk en gezellig kan zijn. Ik verheug me er op samen aan jouw doelstellingen te werken.

Bekend van:

Voor wie?

Zowel mannen als vrouwen, jong en oud, in shape of uit vorm zijn welkom!

"

Mobilis Gym in Buitenveldert ligt praktisch tegen de Zuid-as aan. Bij Mobilis hangt een gemoedelijke sfeer waar zowel jongeren als ouderen zich thuisvoelen. Er wordt op verschillende niveau’s getraind en als je een pijntje en/of blessure hebt kan je bij Mobilis fysiotherapie terecht.
personal training buitenveldert

Details

Interesse?

Stuur me even een mail. Dan maken we snel kennis!
Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders