Glutenvrij brood

Yam Desem

Samen met YAM ontwikkelde ik mijn eigen glutenvrije brood (YAM desem, te herkennen aan de oranje sleeve). Oftewel: biologisch desembrood zonder potentieel schadelijke ingrediënten zoals gist, gluten, soja, lactose, koemelk en toegevoegde suikers. De eerste in Nederland!

Wil je antwoord op deze vragen? 

Wat is het recept/ zijn de ingrediënten van YAM desem? Waarom desem en glutenvrij? Wat is de houdbaarheid? Waarom is YAM desem ongesneden? Waarom verpakt in twee zakken? Waarom in de supermarkt? Hoe komt de prijs van YAM desem tot stand? Wat maakt YAM desem bijzonder? Je leest de uitleg hier: YAM desem uitleg

Waar is Yam Desem te koop?

Dit bijzondere brood is zowel gezond als lekker. Het product past prima binnen de leefstijl van ‘De Hormoonfactor’, en dankzij de lange bereidingstijd van ruim 48 uur bezitten jouw sneetjes een heerlijk kenmerkende smaak en aroma.

Je kunt ons glutenvrije brood kopen bij Jumbo, COOP en PLUS supermarkten óf online via onder andere yamglutenvrij.nl.

yam-desem

"

“Als grote retailer wil je zo veel mogelijk consumenten bedienen en zo ook de erg bewuste consument die het gezondste alternatief zoekt. Ralph vertelde enthousiast over zijn ontwikkelde gezondste brood en graag wilde ik deze bij Jumbo verkopen. Door Ralph te koppelen aan de juiste bakker, kon zijn lekkere en gezondste brood doorontwikkeld worden voor productie op grote schaal en was Yam desem klaar om uitgerold te worden naar destijds bijna 600 Jumbo winkels. Door het enthousiasme en de knowhow van Ralph, gecombineerd met de juiste partners hebben wij niet alleen de glutenvrije klant kunnen verblijden maar zeer zeker ook een nieuwe groep kopersgroep aangetrokken met zeer goede verkoopresultaten als gevolg. Ik ben er van overtuigd dat er nog veel meer gezondere alternatieve producten op grotere schaal geproduceerd kunnen worden, als Ralph met de juiste partners aan tafel komt.”

 

Sheila Blomsma

Senior Category Manager
brood en banket Jumbo Supermarkten

Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders