Ontwikkelen van
levensmiddelen

Cor Jansen, KOOC

“Toen wij KOOC ontwikkelden, kwamen we met Ralph in contact. Wij wilden niet weer een nieuw keurmerk, maar een autoriteit op het gebied van gezonde voeding die staat voor zijn principes. Onze gemeenschappelijke visie op gezonde voeding, aangevuld met Ralph's kennis van producten en betrokkenheid bij de klant, hebben geleid tot de eerste 100% biologische kant-en-klaar maaltijden, zonder onnatuurlijke toevoegingen; inspired by Ralph Moorman.”

Wouter de Heij, TOP-BV

“Formeel is Ralph een MSc. In de levensmiddelenindustrie; geen arts of diëtist dus. Maar juist zijn Wageningse achtergrond van (bio)chemie en complexiteitskunde zorgt voor zijn hoge kennisniveau. Hierdoor is Ralph als lifestyle coach zo uniek. Niks zweverigs of uit de ivoren toren. Gewoon kennis, wijsheid en een open-mond. In een woelige kennis-zee van onzin, is Ralph een kennis-eiland van rust en vertrouwen.”

ralph-moorman-keurmerk
Inspired by
inspired-by-ralph-moorman-logos

Beschikbaarheid

Graag werken wij met veel partijen samen zodat we iedereen kunnen helpen. Helaas vult onze agenda zich vrij snel. Geef ons daarom tijdig een seintje zodat we kunnen kennismaken en, als het klikt, het project kunnen starten.

Intresse?

Samen aan de slag om nieuwe, echt gezonde levensmiddelen op de markt te brengen?

Wil je Ralph Moorman inhuren als sparringpartner of ontwikkelaar? Vraag direct een offerte bij ons aan. Geheel vrijblijvend, uiteraard.