Voedingsadvies

Voor bedrijven

Gelukkiger personeel boekt tot wel 10% productiviteits­winst

Jij weet als geen ander: gezonde voeding betekent gezonder, fitter en meer gemotiveerder personeel. 

Maar je weet ook dat die fruitschaal naast de koffiemachine niet genoeg is. Voeding is tenslotte een vak apart. Kies daarom voor beproefd voedingsadvies op maat van mij persoonlijk. Waarom bij mij? Ik ben levensmiddelentechnoloog en kijk net even anders naar producten dan een calorie tellende diëtist.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voordelen

Ik adviseer je over het eten en drinken in je bedrijfsrestaurant en snoepautomaten. Ik let hierbij 100% op het hormoonbalans van je werknemers – iets wat uniek is in Nederland.

Gezondheidsplan

Allereerst scan ik je complete bedrijf en giet mijn bevindingen in een beknopt advies. Vervolgens kan je met mijn adviezen een poll houden onder de medewerkers waarin zij zelf aan kunnen geven op welk gebied de behoefte het meest ligt. Met deze feedback op zak kan ik een zogenaamd gezondheidsplan of vitaliteitsplan schrijven: een maatwerkdocument vol concrete adviezen voor méér vitaliteit op de werkvloer.

Daarnaast doet dit gezondheidsplan aanbevelingen over beweging tijdens het werk en stressbeperking. Een urenlange, ‘versteende’ zithouding achter een PC is tenslotte even ongezond als die kroketten in de kantinevitrine.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Interesse?

Investeren in gezondheid en vitaliteit verdient zichzelf ruimschoots terug.

Wil je weten wat mijn voedingsadvies kan betekenen voor jouw personeel en portemonnee? Ik vertel het je graag. Naar welk e-mailadres mag ik je opties opsturen?

Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders