Voedingsadvies

Voor bedrijven

Gelukkiger personeel boekt tot wel 10% productiviteits­winst

Jij weet als geen ander: gezonde voeding betekent gezonder, fitter en meer gemotiveerder personeel.  Maar je weet ook dat die fruitschaal naast de koffiemachine niet genoeg is. Voeding is tenslotte een vak apart. Kies daarom voor beproefd voedingsadvies op maat van mij persoonlijk. Waarom bij mij? Ik ben levensmiddelentechnoloog en kijk net even anders naar producten dan een calorie tellende diëtist.

Voordelen

Ik adviseer je over het eten en drinken in je bedrijf. Van het bedrijfsrestaurant, de snoepautomaten tot wat de medewerkers zelf mee kunnen nemen. Ik let hierbij 100% op het hormoonbalans van je werknemers – iets wat uniek is in Nederland.

Gezondheidsplan

Van de 6 pijlers van ‘positieve gezondheid’ richt ik me op het voedingsdeel. Ik bel je op om je bedrijf te analyseren en te brainstormen over je wensen/ mogelijkheden. Ik wil alles van je weten m.b.t. voeding in je bedrijf.

Vervolgens giet ik mijn bevindingen in een eerste  beknopt advies. Met dit advies kan je een poll houden onder de medewerkers waarin zij zelf aan kunnen geven op welk gebied de behoefte het meest ligt.

Met deze feedback op zak kan ik specifieker aan de slag met het voedingsplan: makkelijk te implementeren adviezen over het eten en drinken in je bedrijf. Van het bedrijfsrestaurant en de snoepautomaten (aanpassen assortiment: meer echt vullende gezonde voeding, minder ongezonde meuk), tips wat de medewerkers zelf mee kunnen nemen, én hoe je gezond eten meer zichtbaar kan maken in je bedrijf.

Optioneel kan ik dit plan uitbreiden naar een geheel vitaliteitsplan waarbij de andere 5 pijlers ook meegenomen worden. Een urenlange, ‘versteende’ zithouding achter een PC is tenslotte even ongezond als die kroketten in de kantinevitrine.

Naast het advies bestaan er verschillende mogelijkheden om te helpen het plan te implementeren. Denk aan het organiseren van workshops/ webinars, het met 50% korting beschikbaar stellen van mijn boeken, en een mooie korting op de online kickstart (begeleidingsprogramma) voor alle medewerkers. Maar ook aan het online coachtraject (of personal training) voor het management.

Details

Interesse?

Investeren in gezondheid en vitaliteit verdient zichzelf ruimschoots terug.

Wil je weten wat mijn voedingsadvies kan betekenen voor jouw personeel en portemonnee? Ik vertel het je graag. Naar welk e-mailadres mag ik je opties opsturen?

Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders