positieve ervaring over het online 1 op 1 coachtraject

Positieve ervaring over het online 1 op 1 coachtraject

Inhoud van de blog
  Een koptekst toevoegen om de inhoudsopgave te genereren

  Een positieve ervaring over het online 1 op 1 coachtraject heb ik ontvangen. Graag deel ik dit met je.

  Mijn klachten

  Na veel boeken te hebben gelezen, naar podcasts te hebben geluisterd, blogs te hebben gelezen en meer, dacht ik dat ik genoeg kennis had om ‘mijn leven te managen’ op een gezonde manier.

  Ruim een jaar geleden begonnen mijn darmen signalen af te geven dat het niet goed ging en kreeg ik herhaaldelijk infecties. Ik wist dat de oorsprong stress was, maar wat ik ook deed, er was maar een kleine verandering. Tegelijkertijd zit ik in mijn perimenopauze, wat het nog uitdagender maakte.

  Als laatste optie heb ik besloten om samen met jou het traject van 3 coachingsessies te starten.

  De coaching

  Vanaf de eerste sessie merkte ik hoe jij jouw kennis omzet in actie. Je enthousiasme en hoge energie waren voor mij een herinnering aan hoe ik vroeger was en aan iets dat ik in mezelf miste en graag terug wilde hebben.
  Ik was verbaasd hoe snel je mijn symptomen kon vertalen naar oplossingen – of het nu ging om eten, bewegen of stressmanagement. Je hebt mij een goede spiegel gegeven waar ik mij niet van bewust was, die meer actie onderneemt dan ik gewend was.

  Aangezien ik momenteel ziek ben, moet ik bij de Arbodienst vanuit mijn werkgever gezien worden. Het verbaasde me dat er geen enkele tip of advies werd gegeven met betrekking tot het veranderen van mijn levensstijl of het aanmoedigen van mij om actie te ondernemen.

  Nu weet ik dat het hen zelf aan kennis ontbreekt. Ik denk dat je ook voor zulke organisaties een grote meerwaarde kunt betekenen door ze uit te rusten met kennis waardoor mensen sneller herstellen en sneller aan het werk gaan.

  Ook vanuit financieel perspectief – ik gebruikte vroeger veel supplementen en door jouw advies heb ik geleerd dat ik er niet zo veel nodig heb – kan dit gezien worden als een ‘return on investment’ en ook het feit dat ik dankzij jou sneller verder kan weer aan het werk, wat ook een financiële winst is.

  Aanpakken van de oorzaak

  Het gezondheidszorgsysteem waarin we leven is goed in het ondersteunen van acute ziekten en heeft daarin grote vooruitgang geboekt, maar helaas niet voldoende genoeg om patiënten met chronische ziekten te ondersteunen (Prikkelbare darm syndroom, Cholesterol, bloeddruk hoog/laag etc..) simpelweg vanwege een gebrek aan kennis van artsen.

  Als iemand met een hoog cholesterol of hoge bloeddruk naar de huisarts gaat, verlaat hij de kamer met een recept voor medicijnen (wat op de langere termijn alleen maar meer complicaties oplevert), hij krijgt geen oplossing hoe op te lossen. Dit is wat jouw aanpak doet!

  Ik zou jouw coachingsessies ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geeft om zijn leven en lichaam en die zijn leven met kwaliteit wil leiden.

  Hoewel ik enige kennis had, waren de sessies met jou heel persoonlijk (elke persoon heeft een ander lichaam en een andere achtergrond) en heb ik geleerd sommige soorten voedsel te herkennen of te testen waar ik mogelijk gevoelig voor ben.

  Ik heb ook geleerd dat kennis zonder actie te ondernemen niet genoeg is…

  Ik vind het geweldig dat je ook je intuïtie gebruikt, bijvoorbeeld toen je verschillende keren herkende wat voor soort persoon ik ben en wat mijn behoeften zijn vanuit levensstijl perspectief.

  Als slotwoord ben ik heel dankbaar dat ik ervoor gekozen heb om dit traject met jou te doorlopen!

  Al het beste,
  Lior

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Zoeken

  Voor bedrijven:

  Over hormonen:

  Ultra gezonde voeding:

  Online cursussen:

  Blogs:

  Ralph Moorman draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders